Skip to main content

Smoking – Rokkostuum – Jacquet

Gelegenheidskleding op maat laten maken is een luxe die iedere man zich eens in zijn leven zou moeten veroorloven. Er zijn ook praktische redenen om aan Gelegenheidskleding op maat te denken. kleding die volledig naar jou lichaam en wensen is gemaakt zit veel comfortabeler dan een confectie variant.

Welk type gelegheidskleding  je ook kiest, wij hebben van de allerbeste wevers de stalen in ons atelier waaronder Drago – Loro Piana – Ariston- Vitale Barberis – Cerruti, Guabello en Ermenegildo Zegna – Fratelli Tallia Di Delfino – Scabal – Holland & Sherry en Dormeuil. Stuk voor stuk iconische fabrikanten en makers van de beste stoffen op deze aardbol.

Afspraak maken

 Ambachtelijke kleermaker, met ruim 30 jaar ervaring

Door gebruik te maken van de allernieuwste technieken in combinatie met ouderwets kleermakers vakmanschap, kunnen wij een prijsstelling hanteren die ongeveer gelijk is aan een goed merk, met een full canvas confectie pak, maar de klant krijgt een op maat gesneden pak met een echt kleermakers binnenwerk waar de paardenharen in de canvas zijn ingeweven en het binnenwerk er met de hand wordt ingenaaid, in plaats van een confectie kostuum met een beperkte pasvorm.