Skip to main content

Maatshirt

Bij een maatpak hoort een op maat gemaakt overhemd. Van een 100% katoenen stof van Italiaanse kwaliteit tot 140 S katoen en linnen. Met een goed passende kraag, mouwen van de juiste lengte en een mooi manchet. Kortom, een overhemd dat een eenheid vormt met je pak.

Na het kiezen van jouw stoffen, patronen, manchetten en een eigen monogram wordt je goed opgemeten door jouw Personal Tailor. Binnen vier tot 6 weken is jouw shirt gereed en ready to wear.

Ameda Tailoring biedt 2 soorten maathemden. De made-to-measure Business line maathemden én de top of the line Exective line maathemden. Beide passend bij jouw persoonlijke smaak, van onberispelijke kwaliteit en elke dag een plezier om te dragen.

Ameda Tailoring Shirts zijn een op maat gemaakte overhemden. Van een 100% katoenen stof van Italiaanse kwaliteit. Passend bij jouw persoonlijke smaak, van onberispelijke kwaliteit en elke dag een plezier om te dragen. Je hebt al een maathemd vanaf €150,-.

Afspraak maken

 Ambachtelijke kleermaker, met ruim 30 jaar ervaring

Door gebruik te maken van de allernieuwste technieken in combinatie met ouderwets kleermakers vakmanschap, kunnen wij een prijsstelling hanteren die ongeveer gelijk is aan een goed merk, met een full canvas confectie pak, maar de klant krijgt een op maat gesneden pak met een echt kleermakers binnenwerk waar de paardenharen in de canvas zijn ingeweven en het binnenwerk er met de hand wordt ingenaaid, in plaats van een confectie kostuum met een beperkte pasvorm.