Maatshirt

Bij een maatpak hoort een op maat gemaakt overhemd. Van een 100% katoenen stof van Italiaanse kwaliteit tot 140 S katoen en linnen. Met een goed passende kraag, mouwen van de juiste lengte en een mooi manchet. Kortom, een overhemd dat een eenheid vormt met je pak.

Na het kiezen van jouw stoffen, patronen, manchetten en een eigen monogram wordt je goed opgemeten door jouw Personal Tailor. Binnen vier tot 6 weken is jouw shirt gereed en ready to wear.

Ameda Tailoring biedt 2 soorten maathemden. De made-to-measure Business line maathemden én de top of the line Exective line maathemden. Beide passend bij jouw persoonlijke smaak, van onberispelijke kwaliteit en elke dag een plezier om te dragen.

Ameda Tailoring Shirts zijn een op maat gemaakte overhemden. Van een 100% katoenen stof van Italiaanse kwaliteit. Passend bij jouw persoonlijke smaak, van onberispelijke kwaliteit en elke dag een plezier om te dragen. Je hebt al een maathemd vanaf €150,-.

Afspraak maken

Generaties vakmanschap

Door in te meten met de nieuwe meetmethode van onze 4de generatie Master Tailor en de door hem geselecteerde, en opgeleide kleermakers,kunnen wij een prijsstelling hanteren die ongeveer gelijk is aan een goed merk, met een full canvas confectie kostuum, maar de klant krijgt een op maat gesneden kostuum met een echt kleermakers binnenwerk waar de paardenharen in de canvas zijn ingeweven en het binnenwerk er met de hand wordt ingenaaid, in plaats van een confectie kostuum met een beperkte pasvorm.