Skip to main content

Het ideale Trouwpak dat je na de grote dag ook nog kunt dragen

Bij aanschaf van een Trouwpak op maat bij Ameda Tailoring,maken wij de maat beleving compleet door het volledig op het lichaam ingemeten Trouw shirt ter waarde van €179,-Cadeau te geven.

Welkom bij Ameda Tailoring,

Voor u aan de aanschaf van een trouwpak gaat denken is het raadzaam dat de Bruid de jurk al heeft uitgezocht.

Wij adviseren om een stukje stof van de jurk en eventueel een foto mee te nemen door iemand die de jurk al heeft gezien, zodat we het ultieme maatpak kunnen afstemmen op de jurk, waardoor jullie een geweldig mooi Bruidspaar zullen vormen die volledig op elkaar zijn afgestemd.

Ameda Tailoring ontwerpt samen met u het perfecte trouwpak volledig naar uw smaak en de stijl van de Huwelijks locatie, zodat u samen de perfecte huwelijksdag kunt gaan vieren.

Een gemiddelde afspraak voor inmeten en het uitzoeken  van de stoffen en de voering – knopen – colombia stitching – embrodery etc van uw Trouwpak moet u al snel 2 tot 3 uur reserveren

Welk type trouwkostuum u ook kiest, wij hebben van de allerbeste wevers de stalen in ons atelier waaronder Drago – Loro Piana – Ariston- Vitale Barberis – Cerruti, Guabello en Ermenegildo Zegna – Fratelli Tallia Di Delfino – Scabal – Holland & Sherry en Dormeuil. Stuk voor stuk iconische fabrikanten en makers van de beste stoffen op deze aardbol.

 

Een trouwpak op maat hoeft echt geen rib uit je lijf te kosten.

Vanaf €899,- wordt je van top tot teen in het pak gemeten.

Gemiddeld zit je op een €1100,- tot €1200,- voor een 3 delig Trouwpak.

Maak nu een afspraak

06 52678536

Ameda Tailoring

Brugstraat 8

3621AH Breukelen

Ambachtelijke kleermaker, met ruim 30 jaar ervaring

Door gebruik te maken van de allernieuwste techniek in combinatie met ouderwetse kleermakers vakkennis ,kunnen wij een prijsstelling hanteren die ongeveer gelijk is aan een goed merk, met een full canvas confectie kostuum, maar de klant krijgt een op maat gesneden kostuum met een echt kleermakers binnenwerk waar de paardenharen in de canvas zijn ingeweven en het binnenwerk er met de hand wordt ingenaaid, in plaats van een confectie kostuum met een beperkte pasvorm.